Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Background

Отдай имот

agency
Отдавате имот под наем?

Разчитайте на нашето професионално съдействие!

  • Телефон:+359 895 11 70 91
  • Адрес:ул. Николай Хайтов 18, София, България
  • Email:heaven_homes@abv.bg

Отдавате имот под наем?

Разчитайте на нашето професионално съдействие!

По-долу ще Ви запознаем с част от услугите, които получавате щом изберете да отдавате своя имот с нас:

Ние не само ще намерим подходящ наемател, но ще Ви помогнем с юридически съвети, в преговорите за уточняване условията за наемане, при подписването на Договора за наем и при евентуални проблеми по време на наемния период.
Определянето на пазарната цена на наема е един от ключовите моменти за успешното отдаване на имота. Ако сте надценили размера на наемната цена, ще загубите от времето, през което няма да реализирате доходи поради неправилното и обявяване. Ако наемната цена е подценена, тогава ще претърпите загуби, които биха могли да са в сериозен размер на годишна база. Така че, ако нямате необходимите знания, опит и информация, за да определите пазарната наемна стойност на имота си, Ние, ще определим цената обективно.
Работата по отдаването под наем започва преди самото офериране на имота. След детайлен оглед на Вашия имот Ние, ще Ви дадем компетентна оценка за състоянието му, ще Ви посъветваме относно минималните подобрения, които могат да повишат цената му. Добрият търговски вид е от голямо значение за бързото отдаване под наем.
За да се отдаде успешно имотът Ви под наем, той трябва добре да се рекламира. Ние съдействаме с направата на рекламен план, подбора на каналите и начините за реклама, рекламните материали и послания, осъществяването на комуникация с потенциалните клиенти и др.
Едно от най-скъпите и сложни неща свързани с рекламата е професионалното заснемане на имота. Ние разполагаме с фотограф, изцяло специализиран в изготванято на фотосесии на апартаменти, офиси и др.

Като изберете да работите с нас, Ние изцяло ще поемем отговорността за воденето на търговски преговори относно условията за сключване на договор за наем.

Умелото водене на преговори е ключът към успешния завършек на процеса по отдаване под наем, а Ние целим точно това!

Пишете ни

Background

Стани част от нашия екип!

Кандидатствай